Distanshealing

 

 

Om det inte är möjligt för Dig, din familj eller dina vänner att resa med till John of God i Abadiania finns alltid möjlighet att skicka med ett foto då han även ger healing på distans.

När fotot visas för "Entiteten" skannar denne av dina energier via fotot och skriver ett personligt recept på örtmedicin. Ibland markerar Entiteten ett X på fotot, vilket innebär att man personligen behöver komma för behandling.

Medans du äter örtmediciner (ca 2 månader) är det viktigt att undvika ägg (befruktade ägg), peppar (starka kryddor) samt alkohol.

För den som inte är beredd att följa denna "diet" finns alternativet att skriva namn, adress, personummer, samt vad man vill ha hjälp med på en lapp och lägga i en speciell triangel för bön om hjälp. Personen på kortet får då ta del av energin och healingen på Casa de Dom Inacio men det följs inte upp med någon specifik bedömning och behandling.

Vi tar inget för att lägga böner i triangeln.

Skicka ett foto med önskningar, namn, adress och födelsedata på baksidan. Är det fler än en på fotot, sätt då en pil som pekar på den som du vill ska ha hjälp. Böner till triangeln kan man skicka utan någons godkännande, dock bilder som ska visas för Entiteten måste godkännas av personen på bilden och vara dennes egen önskan om healing....dvs, människans egen fria vilja.)

Kostnaden för att visa foton för Entiteten är 550 kr, örtmedicinen, donation och porto ingår (betalning i förskott)

Du behöver ett nytaget foto i helfigur, samt klädd i ljusa färger helst helt i vitt som visas för Entiterna. Mejla kort o uppgifter till:

[javascript protected email address] 

Laila Anusuya Andersson

 


(Lämna tom)