Om

 

....

...även kallad João de Deus", João Teixera de Faria "Den Gudabenådade Healern" och "Mirakelmannen" är ett  transmedium utöver det vanliga, han inkorporerar (tar in) högt utvecklade andeväsen, vilka använder hans kropp för att bota människor genom synliga och osynliga andliga operationer. Han är en av dom mest kraftfulla och välbesökta healers i våran tid och som utan medicinskt kunnande och utan någon ersättning vigt sitt liv åt att de senaste femtio åren mirakulöst helat över åtta miljoner människor från hela världen. Han tar emot hundratals människor varje onsdag-fredag och gör fler operationer per dag än vad ett modernt sjukhus gör på flera veckor.

Förutom dom synliga och osynliga operationera utförda av Entiteterna (de andliga läkarna), används även örtpreparat, kristalljusbehandling, välsignat vatten, och energiarbete i meditationsrummen (current room).

 

 

Mer info om kristallbädden: http://www.johnofgod.n.nu/reseblogg

 

Helandeprocessen är väldigt individuell och kan beror på flera faktorer såsom personlighet, inställning och öppenhet, samt också på hur långt sjukdommern är fortskriden. En del människor helas omedelbart medans andra behöver längre tid och vissa behöver återkomma för ytterligare behandlingar. Forskare och läkare från hela världen har lagt ner stora resurser på att analysera och utvärdera klinikens arbete och de slutsatser man kommit till är att behandlingsresultaten är att betrakta som mirakler och John of God är ett paranormalt medicinskt fenomen.....

João Teixera de Faria växte upp under enkla förhållanden i centrala Brasilien. Hans mor var en hårt arbetande hemmafru och hans far var skräddare. João var yngst av fem bröder och en syster. Vid sex års ålder började han hjälpa till hos sin far som tillskärare. Efter två års skolgång tvingade fattigdomen João att sluta skolan och börja arbeta heltid. Han har slitit som brunnsgrävare, murare och många andra tunga arbeten. João har aldrig återupptagit skolan och kan ännu idag varken läsa eller skriva.

Vid nio års ålder uppmärksammades Joãos förmågor för första gången då han förutspådde en förödande storm. Som 16-åring mötte han Rita av Cascia, ett katolskt helgon, som sa åt honom att gå till Kristus Förlossarens spiritistcenter. När han kom dit hälsades han välkommen och svimmade. När han vaknade upp, flera timmar senare, hade han botat över femtio personer. João hade inkorporerat Entiteten, kung Salomon och församlingen var hänförd över hans förmåga. João blev förvirrad över uppståndelsen och hävdade envist att han inte gjort något utan bara svimmat. Men från den dagen inleddes flera månaders andlig undervisning och vägledning och medium João, som han började kallas, blev anvisad att ägna sitt liv åt att ge healing åt andra. Och det har han också gjort nu i över 50 år.

Inkorporerar Entitet= En"ande" stiger in i kroppen samtidigt som medium João överlämnar den. Detta kallas ofta för att någon är ett transmedium.

  

 

"Casa de Dom Inácio

platsen där John of God helar

I utkanten av den lilla byn Abadiânia, en och en halv timmes bilresa från Brasilia, ligger Casa de Dom Inácio. Området och marken är mycket rik på kristaller. På Casa de Dom Inácio sker läkningsprocesser på flera olika nivåer. Många upplever förändringar direkt, medan andra behöver längre tid på sig för att upptäcka dem. Det är vanligt att människor som rest till Abadiânia en gång vill tillbaka dit igen, för att få fler behandlingar och för att vistas i de höga energier som området erbjuder. Det kostar ingenting att vara på Casa de Dom Inácio och delta i de aktiviteter och behandlingar som kliniken erbjuder. Verksamheten drivs med hjälp av donationer och området är öppet alla veckans dagar.
Casa de Dom Inácio kallas ”la Casa” (huset) av orts befolkningen. Medium João fick 1978 ett meddelande när hans hand började skriva, så kallad automatskrift, att han skulle öppna ett centrum för sitt välgörenhetsarbete. Den lilla staden Abadiânia pekades ut som rätt plats. Med hjälp av borgmästare Hamilton fick João tillstånd från det lokala läkarförbundet att utöva sitt andliga arbete på centret. Borgmästarens släkt skänkte dessutom mark till bygget på en plats med utsikt över kullar och dalar och med en naturlig ström av energi från alla de kvartskristaller som finns i berggrunden.

 För att hedra den entitet som i huvudsak vägleder medium João, döptes anläggningen till Casa de Dom Inácio de Loyola. (Sankt Ignatius av Loyolas hus)

 

 

"För de som tror behövs inga ord, för de som inte tror, räcker inga ord till.” 
Dom Inácio de Loyola