Resa

 

Healingresa

till

John of God

                                                             

Följ med till Abadiania i Brasilien och upplev de enorma energier som finns på Casa de Dom Inacio där Joao Texiera de Faria arbetat med att hela människor från hela världen i över 50 år.

Detta är platsen där ”mirakler” är vardagsmat och vittnesmålen om helanden från ”obotliga” (enl. den traditionella sjukvården) sjukdomstillstånd oräkneliga.

 

Joao Texiera de Faria kallas John of God, eller Joao de Deus på portugisiska. Hans healing arbete har visats mycket i media den sista tiden, och nyligen på Oprah Winfrey`s show. 

 

Människor i mängder vallfärdar hit året runt i tusentals. Att träffa John of God för healing kostar inget och alla är välkomna, fattiga som rika, sjuka som friska, andliga sökare, mm mm....varför man kommer varierar men alla är välkomna och behandlas lika.

 

 

Casa de Dom Inacio ligger ca; 1½ timmes bilfärd söder om huvudstaden Brasilia. Byn ligger i ett område där marken är mycket rik på kristaller.

På Casa de Dom Inacio sker läkningsprocessen på flera nivåer, och dom flesta märker av att healing arbetet börjar redan när dom bestämmer sig för att resa hit. Många upplever omedelbara förändringar medans andra behöver längre tid för helandet. Några återvänder för fler behandlingar och för att få vistas i de höga energierna som området och aktiviteterna där erbjuder. 

Oavsett syfte med resan så blir livet o vardagen aldrig sig mer likt, då vi som människor o andliga varelser genomgår kraftfulla processer, transformation o utveckling (: 

 

(Bilder från Casa de Dom Inacio)

 

Från filmen: "Healing, miracles, mysteries and John of God"

 

 

Kommande resor: 

<> 18 maj-1 juni 2014

(resor för hösten är under planering)

 

 

      I resan ingår:

 • Flygresa t o r Arlanda-Brasilia (eller Göteborg, Oslo, Köpenhamn)

 • Transfer Brasilia-Abadiania t o r (ca 1½ timmes bilfärd enkel resa)

 • Boende i enkelrum med helpension (frukost, lunch, middag) i Abadiania.

 • Av Casa de Dom Inacio godkänd och svensk talande guide.

 • 1 Kristall-ljusbehandling. 

 • Välsignat vatten (1 stor flaska/dag)

 • Taxi till hotellet efter ev. operation samt till vattenfallet.

 • Behandlingar på Casan ink. besök i det helande vattenfallet om det passar in i din behandling. (Casan tar ej betalt utan drivs med hjälp av donationer. Alla ger från hjärtat och efter förmåga).

 • Rundtur i Abadiania med besök vid byns ”soppkök”

 • Rundtur i Brasilia sista dagen innan hemfärd om inte ändringar av flygavgång uppstår.

   

   

 

Pris, helpension ink. flyg från 19 900:- (priset kan variera beroende på flygavgång)

 


(Lämna tom)